Opkald: E-mail:

Tantra massage esbjerg yoni massage kursus


tantra massage esbjerg yoni massage kursus

til Yoni og Lingam integreres. Dette kræver at Shiva, kan lede både sig selv og Shakti ind i bevægelse, der både omfatter Lingam og Yoni, og at begges kroppe drejes og forskydes, mødes og danser. Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med endnu mere nærvær, kærlighed, nydelse, lyst, tiltrækning og selvudvikling. Teoretisk og praktisk kursus i tantra for kærestepar der vil elske dybere, mere begærligt og med flere følelser. Krop møder krop, og inviterer ind i at sanse. Bevidst i sin Lingam? Først lærer I om de grundlæggende principper og om at finde den rette indre attitude før du går i gang med at give eller modtage en tantramassage.

Vores forløb med undervisning i tantramassage fra kvinde til mand. Hvad mon det betyder? Efter undervisningen er der igen mulighed for at tale med massøren og stille spørgsmål, og eventuelt få nogle supplerende øvelser med hjem, der passer til lige jer. Når berøring gives betydning, i tantra bliver det meget spændende at iagttage, hvor hurtigt vi lægger betydning ind i en bestemt kropskontakt. En sanselig, forførende og opløftende tantramassage fra hans elskede, hvor han bare skal modtage, er en fantastisk mulighed for for en mand til at få ro i hovedet og lære at være helt afslappet og fokuseret, selv når der er meget energi og intense oplevelser. 3, du kan læse mere om her: Yonimassage med Lingam, måske er det noget for dig at uddanne dig i tantramassage? En invitation der, som alt i mødet, kan siges både ja tak eller nej tak til.

Lær at lægge tankerne til side og være fuldt tilstede og nærværende i berøringen. Massagedelen af undervisningen vil være helkropsmassage uden lingammassage (massage af mandens køn). Når I kommer til den aftalte undervisning er der en samtale med massøren inden undervisningen går i gang. Lær at bringe gudinden frem i din elskede! Det er ikke en forudsætning for at komme til undervisning, men en varm anbefaling. Og igen begynder intellektet at spille sin sang. Lær at bringe mere gnist, sanselighed og livsglæde ind i parforholdet.

Lær om primære og sekundære erogene zoner. Shiva inviterer Shakti til at sanse sin yoni på en ny måde. Vores undervisningsforløb for par sigter mod at genvække, styrke og inspirere gnisten, lysten, kærligheden og væksten i jeres parforhold, og er ikke en uddannelse i at give tantramassage på professionelt niveau. Enhver mand har en indre helt der kan det hele, men de har brug for den kvindelige energi, kærlighed, omfavnelse og sensualitet. Lingam er som skabt til Yonimassage. Hvad mon det er for en historie, som er blevet automatiseret der? Selve tantra massagen bliver guidet, så du og din partner kan lægge hovedet fra jer og bare nyde at give hinanden. Der er fokus på at du og din partner kan møde hinanden på et dybere plan, både spirituelt og erotisk. Der er også mulighed for et længere forløb, hvis I gerne vil gå endnu dybere i de tantriske mysterier sammen.

Enhver kvinde har sin egen skønhed og feminine kraft og du kan hjælpe din elskede til at slappe af, føle sig elsket og opdage kilden til hendes eget indre lys og udstråling. På kurset bliver du guidet til at give og modtage en hel tantramassage. Kurset foregår i trygge rammer, hvor du fordyber dig med din kæreste. Tantra har givet os en større intimitet og dybere tilfredsstillelse. Vores brug af hænderne, forbindes automatisk med at skulle ordne noget. I kan også vælge som par begge to at være nøgne det er også helt fint. I tantra trænger manden ikke ind i kvinden hverken med sine fingre eller med Lingam. Dette sker ikke uden at der udtrykkeligt er blevet spurgt herom, eller udvekslet et på forhånd aftalt nonverbalt og tydeligt signal fra begge sider. En Lingam er alene i kraft af sin naturlige form bedre egnet til en yonimassage end fingre/hånden er det.

..

Hotel med spa på værelset massage porn

Tegnefilm porno sex massage århus

Tantra massage tilbud liva åbningstider kolding

Anden gang går dybere med helkropsmassagen, og massage i silkeborg dansk porni giver også mulighed for at lære om lingammassage (massage af mandens køn forbindelsen mellem den erotiske energi og kærlighed, og om hvordan man kan fordele energierne i hele kroppen. Hvad så med massage af Lingam MED Yoni? Hvad der derudover tillægges berøringen sker imellem dine ører, og deroppe sanser vi ingenting. Anden undervisningsgang går dybere med helkropsmassagen og giver også mulighed for at lære om yonimassagen (massage af kvindens underliv og giver forståelse for hvordan en kvindes yoni gemmer på hendes ubearbejdede oplevelser, men også er porten til den gudinde, hun virkelig. . Undervisningen foregår i en rolig og kærlig atmosfære, hvor det både er tilladt at stille spørgsmål og lære for manden, og også at overgive sig og nyde det for kvinden. Det afhænger udelukkende af den, som leder mødet og igen, om der siges nej.